Muzikanten gezocht

Voor in ons combo zijn wij opzoek naar een gitarist en een toetsennist m/v. Ons combo bestaat nu uit een bassist en een drummer en onze dirigente speelt de toetsen maar dat is niet erg practisch omdat zij ook moet kunnen dirigeren. Daarom zoeken wij twee gezellige muzikanten om het combo te komen versterken. Als combolid repeteer je de laatste dinsdag van de maand mee en de laatste 3 repetities op dinsdag voor een uitvoering. Lijkt het jou leuk om dit te gaan doen stuur dan een mail naar info@enjoytogether.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. Nog niet veel ervaring? dat is geen bezwaar bij ons kun je veel leren en samen groeien we naar een strak functionerend combo.

Wisseling van de Voorzitter

Op onze jaarvergadering d.d. 22-02-2022 heeft Ruud Janssen zijn functie als voorzitter neer gelegd. Na 13 Jaar vond Ruud het tijd om het stokje over te dragen aan een nieuwe voorzitter maar door het gebeuren rond om corona bleef Ruud nog aan en werden het uiteindelijk 15 jaar als voorzitter.

Liesbeth Kleuskens stelde zich verkiesbaar en werd unaniem door de leden gekozen als hun nieuwe voorzitter.

Ook werd besloten dat per 1 April 2022 het secretariaat over gaat van Margreet de Gooijer naar Ruud Janssen. Het adres van het secretariaat wordt dan Patertulpstraat 8, 5813CD te Ysselsteyn

Het is zover, wij mogen weer !!!!

Het advies voor amateurkoren om niet samen te zingen, is ingetrokken. Ofwel: de vlag kan uit, vanaf 26 juni is er geen bezwaar meer tegen repeteren en kunnen we zelfs weer uitvoeringen verzorgen. Buiten én binnen. Samen zingen: het kan en mag weer!

Dat bleek uit de persconferentie van het kabinet op 18 juni. “Alles wat op anderhalve meter kan, mag dan weer”, zo liet Mark Rutte weten. In antwoord op een vraag na afloop, bevestigde hij nog eens dat zingen weer kan en mag.

Zingen moet nog wel aan de hand van het protocol en dus op anderhalve meter afstand. Dus dat vraagt nog wel wat improvisatievermogen. Maar toch: dat het kabinet een grotere stap durft te zetten met inbegrip van de koren, én eerder dan gedacht, is uiteindelijk toch verrassend.

Dit houdt dus in dat vanavond de laatste repetitie achter buiten bij Mart is en vanaf volgende week dinsdag we gewoon weer naar binnen mogen. Ook gaan we dan weer onze oude tijden oppakken (20:00u – 21:45u) incl. de tussen liggende pauze.

De laatste versoepeling kwam sneller dan verwacht en we snappen als er leden zijn die om welke rede dan ook nog twijfels hebben aan deze verruiming en nog niet zouden willen starten. Hier hebben wij dus alle begrip voor!

30 jarig jubileum 2016

De artiest waarmee wij gaan samenwerken voor ons 30 jarig jubileum is:

11187034_952505534800520_2048184908_n

Voor meer informatie kijk op onze site www.enjoytogether.nl  en dan onder de kop 30 jarig jubileum 2016

Hier kunt u ook terecht voor informatie over Pearl Joan, het optreden en straks de kaartverkoop.

Maar noteert u alvast in uw agenda 9 April 2016  30 jarig jubileum van Enjoy together i.s.m.

Pearl Joan